NYHETSBREV

Nytt analyseverktøy for CAN-nettverk

Versjon 3 av canAnalyser er på presentert.

12. juni 2014 - 14:00

IXXAT canAnalyser er et analyseverktøy for utvikling, test og vedlikehold av CAN-nettverk som passer til industrielle systemer. HMS Industrial Networks lanserer nå canAnalyser versjon 3 med forbedret funksjonalitet og brukergrensesnitt.

Flere kanaler

IXXAT canAnalyser støtter nå opptil 64 CAN-kanaler samtidig med den nye «Multi-Board-støtten» og den viser informasjon ved hjelp av en uniform tidsbase.

For moduler som bruker samtidig tilgang til flere CAN-kanaler gir Multi-Board-støtte flere tilleggsfordeler, med for eksempel sporingsmodulen blir canAnalyser en veldig kraftig dataloggerløsning. En spesielt imponerende funksjon er den nye signaloverføringsmodulen hvor nettverksenheter kan raskt og enkelt kan simuleres, på prosessnivå uten behov for detaljkunnskap om den underliggende CAN-kommunikasjonen.

Forbedrete databaseløsninger

Også nytt i versjon 3 er det utvidete nivået av portabilitet hvor målingskonfigurasjoner kan kopieres til forskjellige målingsdatamaskiner uten funksjonstap.

Databasestøtte som tilbys av canAnalyser har også blitt betraktelig utvidet, den tillater nå import av forskjellige databaser inn i konfigurasjonen. For datatolkning blir databasene samlet inn i én total nettverksdatabase av canAnalyser.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.