PRODUKTNYHETER

Nytt agentur

16. mars 2001 - 09:27

Tytronics leverer on-/at-line monitorer for kontinuerlig analyse av næringssalter, tungmetaller, klor (fritt og total), alkalitet, farge, olje i vann og UV for KOF. Måleprinsippene er titrering, colorimetri, ioneselektivitet og UV spektrofotometri.

Nametre har ifølge Bergman et komplett program for måling av viskositet, i alle typer prosesser. Måleprinsipp er torsionelt med resonansfrekvens på 500-700 Hz.

Monitek GmbH on-line fotometre måler tørrstoff og partikler i væske, som konsentrasjon, absorbsjon, turbiditet og farge. Optisk og ultralyd er måleprinsipp. Programmet spenner over alt fra enkle system til krevende kjemiske prosesser. Instrumentene er CE godkjente, og versjoner for bruk i Ex-områder kan tilbys.

Dette kommer i tillegg til Mettler-Toledoprosess for måling av pH, ledningsevne og oppløst oksygen, gjør at Bergman AS hevder å kunne tilby et komplett program innen væskeanalyse/prosess.

Kontakt for info: info@bergman.no

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.