PRODUKTNYHETER

Nytt 4 Mpix kamera

Sony DSC-S85 kombinerer styrker og brukerfordeler ved digital teknologi med en rekke fotofunksjoner som ellers assosieres med markedets mest avanserte kamerateknologi.

Kameraet har en ergonomisk design og den sorte fargen som er valgt fremfor den typiske sølvgrå. Dette er første gang Sony har utviklet et digitalkamera som tilbyr 4 megapikslers bildeoppløsning (effektivt 3.9 megapiksler).

I tillegg tilbyr avansert 14-bit DXP digital signal prosessering betydelig større dynamisk rekkevidde, som gir bedre bildeklarhet. Disse egenskapene, kombinert med en 3x optisk og 6x digital presisjons-zoom samt en eksklusiv Carl Zeiss linse, sørger for imponerende funksjonalitet for fotoentusiasten.

Mange hobbyfotografer foretrekker større grad av manuell kontroll gjennom SLR- kameraer, men DSC-S85 gjør det mulig for brukeren å legge sitt personlige, kreative preg på sine bilder gjennom manuell justering av kameraets kontrollfunksjoner. Blant kameraets egenskaper er et manuelt modus, mulighet for separat innstilling av lukketid og blenderåpning, punktmåling, bruk av Sonys eksterne blitz, HVL-F1000, og justerbar hvitbalanse.

En viktig funksjon på DSC-S85 er det Sony-utviklede NP-FM50 Stamina batteriet, som muliggjør inntil 180 minutters eller 3000 bilders problemfri bruk. Sonys Memory Stick IC opptaksmedia – en 128MB versjon er nylig lansert – gir brukeren flere timers uforstyrret glede uten å måtte bytte bytte batterier eller Memory Stick.

Sonys Jog Dial Button operasjonssystem gjør at brukeren kan operere sitt kamera raskt og enkelt ved bruk av fingertupp-funksjon kombinert med kameraets menydrevne software på en 2.5-tommers LCD-skjerm.

DSC-S85 innehar flere nye egenskaper for den avanserte fotograf. Burst Mode er en funksjon utviklet for action-fotografen (sport, villmarksliv etc.). Det bruker et system for buffer-minne og økt dataoverføringstakt som gjør det mulig å ta serier av tre bilder før de lagres på Memory Stick-en. En annen funksjon basert på Burst Mode-teknologien gjør det mulig å ta tre bilder ved ulike eksponeringsinnstillinger.

Å ta bilder i dårlig lys eller mørke omgivelser har alltid vært en utfordring. Sonys AF Illuminator gjør dette enklere ved å opplyse subjekt og bakgrunn, og dermed gi klar og skarp fokus i et hvilket som helst miljø. Kombinert med dette, gir ISO Sensitivity-egenskaper det mulig å innstille kameraet på automatiske 100, 200 eller 400 ISO innstillinger som sikrer bildekvaliteten ved vekslende og vanskelige lysforhold.

En annen finesse ved det nye kameraet er muligheten for å ta bevegelige bilder og lyd. Med betegneslen MPEG Movie EX, gjør denne funksjonen at brukeren kan ta opp inntil 90 minutter med video og lyd på en 128 MB Memory Stick. Redigeringsfunksjoner gjør det mulig å redigere mini feature til flere korte episoder som kan overføres til PC og sendes pr e-post til venner og famile hvor enn de befinner seg.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.