ARBEIDSLIV

Nyskaperne samles igjen

1. nov. 2001 - 18:00

Etter et plenumsmøte der denne målsettingen kommer frem, arrangeres hver dag tre parallelle foredragssesjoner der det blant annet fokuseres på ungdom, kvinner og nettverksbygging. Arrangøren oppfordrer spesielt kvinner til å delta.

Ungdom ble invitert til konferansen i fjor, noe arrangøren mener ble en suksess. Mellom 80 og 90 påmeldte til årets arrangement tyder på at de har rett. Årets ungdomsprogram tar blant annet for seg entreprenørskap i skole og utdanning. Nytt av året er en sesjon hvor nettverksbygging er hovedtema, med påfølgende mulighet for timeavtaler mellom deltakere og bedrifter for fortrolige møter.

Dette organiseres fra et fellesrom der det vil foregå kontinuerlig bruk av ”tenkehatter”, et system for å strukturere og effektivisere praktisk tenking og problemløsing.

Workshops arrangeres hver dag, der det gis opplæring i metoder for stimulering av kreativitet og praktisk bruk av disse.

Konferansen avsluttes med at NITO deler ut et nyskaperstipend og entreprenørprisen, mens Statens nærings- og distriktsututviklingsfond deler ut idé- og nyskaperprisen Reodor.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.