PROSJEKTER

Nye Veier skal finne entreprenør for bygging av kryss til 200 millioner kroner

Anbudskonkurransen blir offentliggjort i første halvdel av januar.

Prosjektet i Moelv omtales som et kryss, men omfatter blant annet 1100 meter firefelts motorvei.
Prosjektet i Moelv omtales som et kryss, men omfatter blant annet 1100 meter firefelts motorvei. Illustrasjon: Nye Veier
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
28. des. 2018 - 10:06

Utbygging av nytt motorveikryss på E6 i Moelv inngår i utbyggingsprosjektet av 43 kilometer firefelts E6 fra Kolomoen til Moelv.
- Utvikling av Moelvkrysset fra to til fire felt blir et spennende og krevende oppdrag. Sikker og god ivaretakelse av alle trafikanter samt ivaretakelse av naboer blir en viktig del av oppgaven, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i en pressemelding fra Nye Veier E6 Innlandet.
Oppdraget omfatter blant annet bygging av ca. 1100 meter firefelts motorvei for 110 km/t, alle ramper og tilkomster til og fra E6, ca. 70 meter motorveibru over Storgata, to rundkjøringer, ny parkering for pendlere og kommunaltekniske arbeider.

Anbudskonkurranse med forhandling

Nye Veier har valgt å benytte konkurranse med forhandling for anskaffelse av entreprenør. Anbudskonkurransen blir offentliggjort i første halvdel av januar.
- Oppdraget bør være av interesse både for lokale og regionale entreprenører, og vi ser frem til å offentliggjøre konkurransen i januar. Vi mener konkurranse med forhandling er en hensiktsmessig metode for å kunne velge den beste til å bygge Moelvkrysset, sier Moshagen.
Det nye krysset i Moelv skal stå ferdig innen utgangen av 2020

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.