NYHETSBREV

Nye test- og måleinstrumenter

FLIR Systems bringer seks nye produkter til det norske markedet

Elfa Distrelec slipper seks testinstrumenter fra FLIR.
Elfa Distrelec slipper seks testinstrumenter fra FLIR.
20. mai 2014 - 12:16

De nye produktene er umiddelbart tilgjengelig for kundene.

Les: Termokamera fra Fluke har laserstyrt autofokus

Multimeter

FLIR DM93 er et nytt robust digitalt multimeter med filtrering og avskjerming for omformerstyrte motorer. Et profesjonelt verktøy med en eksakt analyse av ikke sinusformede bølgeformer og støysignaler, som forekommer i omformerstyrte motorer.

Strømtenger

FLIR CM83 er en strømtang for industrien med effektanalyse og filtrering av målinger på trefasesystemer og omformerstyrte motorer.

FLIR CM78 er en 1000 A strømtang, som kombinerer fordelene til et digitalt multimeter med ekte-effektverdimåling og en strømmåletang med fordelene til et berøringsfritt IR-termometer og et  termoelement av typen K.

Les: Ex-termografikamera fra FLIR har fått bedre bildekontrast

Tester spenning

FLIR VP52 er et kompakt, spenningstestapparat som arbeider berøringsfritt. FLIR VP52 har et effektivt LED-arbeidslys samt et dobbelt-LED-lys på måleproben.

Fuktmåler

FLIR MR77 er en robust fuktmåler med en ikke-invasiv måleføler og en ekstern målespiss for registreringen av materialfuktigheten på opptil 19 mm under overflaten av forskjellige tresorter og byggematerialer.      

Kamera

FLIR VS70 er et nytt videoskop-inspeksjonskamera. På grunn av den intuitive styringen kan man bevege kamerahodet i trange arbeidsrom, og overføre skarpe videoer samt bilder til et 5,7" LCD-fargedisplay.

Les: LED-stroboskop fra Testo kan avdekke mekaniske problemer i "sakte film"

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.