Nye pc-er til industrien

Beckhoff har to nye pc-er i det lavere prissegmentet

CP6706 Panel PC og C6905 Skap PC fra Beckhoff.
CP6706 Panel PC og C6905 Skap PC fra Beckhoff.
18. mars 2016 - 07:00

PC-basert kontrollteknologi fra Beckhoff er skalerbar for skreddersydde løsninger for alle bruksområder. Som et svar på kostnadssensitive applikasjoner i lavere og middels effektområde, har selskapet lansert to nye industri-pc-er. De skal være best i klassen og gi resultater til en lavere pris, skriver selskapet i en pressemelding.

Prosessorvalg

De nye modellene er C6905 Control Cabinet PC og CP6706 Panel PC, den siste med 7" skjerm. Begge har Intel Atom multi-core prosessorer som kan leveres med en, to eller fire kjerner.

Begge har høyere datakraft enn tidligere modeller i det lavere prissegmentet, og de skal være godt egnet til bruk som små og mellomstore maskinkontrollere, bevegelsesapplikasjoner eller mer komplekse grafiske applikasjoner. 

Har du lest: – Oppfatningen av mann-maskin samarbeid er gammeldags. Nå er det maskin-mann samarbeid som gjelder.

Egenutviklet hovedkort

De to har nye aluminiumkabinetter og  3½-tommers hovedkort utviklet av Beckhoff. Disse inkluderer holdbarhet av industriell styrke, "made in Germany" kvalitet og langsiktig tilgjengelighet. Ved å redusere mekaniske kostnader og antall grensesnitt, er de to enhetene designet til å passe tilsvarende spekter av bruksområder og samtidig redusere kostnadene med om lag 13 til 20 prosent, alt i en ytelsesklasse sammenlignet med den noe mer fleksible C6915 og CP6707.

De nye enhetene tilbyr 2 GB DDR3L-RAM som kan utvides til 8 GB, on-board to Ethernet-adapter med 2 x 100 / 1000BASE-T-tilkobling, 4 GB CFast kort med høy kvalitet SLC flash, fire USB 2.0-porter, en DVI tilkobling og en valgfri tredje Ethernet-port.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.