PRODUKTNYHETER

Nye moduler i Catia

Noen av de nye modulene i Catia, Structure Preliminary Layout og Structure Functional Design, håndterer de tidlige prosjekteringsfasene for skipsdesignere, -ingeniører og underleverandører til skipsverft gjennom optimalisering av skipets volumer og skrogdesign. Catia har nye funksjoner for utrustning, elektro- og kontroll-systemer, rørsystemer og ventilasjonssystemer.

I basispakken finnes nå ett felles brukergrensesnitt. Dette innebærer også full tilgang til alle Catia-moduler og en løsning som er skalerbar. Dette er en stor forbedring for små og mellomstore bedrifter samt mindre utviklingsavdelinger i større bedrifter.

Funksjoner for avansert maskinering er også forbedret, for eksempel komplekse femakse fresefunksjoner. Samling, deling og gjenbruk av kunnskap blir viktige faktorer for at virksomheter skal være markedsledende. Catia samler inn kunnskap som en viktig del i infrastrukturen. De kunnskapsbaserte funksjonene forsterkes gjennom å gi brukerne tilgang til regelbaser under hele produktdefineringsfasen.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.