Nye kurssentre i Bergen og Oslo

ABB arrangerer mer enn 300 kurs årlig i Norge. Nå er to nye kurssentre åpnet.

Nye kurssentre i Bergen og Oslo
ABBs nye kurssenter på Bryn i Oslo Bilde: ABB

Kurssentrene starter en ny æra for opplæring på både ABB- og tredjepartsløsninger innenfor sikkerhets- og automatiseringssystemer (SAS), elektro og telekommunikasjon, skriver selskapet i en pressemelding.

ABBs opplæringsvirksomhet, ABB University, arrangerer hvert år over 300 kurs i Norge.

– De nye kurssentrene er et bidrag til å styrke kompetanseutviklingen hos både kunder og partnere. Deltakerne skal lære alt de trenger for å øke kunnskap, effektivitet og ytelser for å håndtere ABBs systemer, produkter og teknologi, sier Borghild Lunde, leder for olje- og gassvirksomheten til ABB i Norge.

Les også: Stabler i esker uten topp og bunn

Oslo

ABB Universitys nye opplæringssenter i Oslo er etablert i et eget bygg på Bryn, i umiddelbar nærhet til resten av ABBs virksomhet i hovedstaden. De fem kursrommene er bygget rundt et stort fellesrom og er utstyrt med alt nødvendig utstyr for praktiske øvelser og det siste innen audiovisuelle hjelpemidler.

– Vi har blant annet interaktivt smartboard og videokonferansemuligheter, som åpner for nye modeller for kursgjennomføring, forklarer Lunde.

Bergen

Også ABB Universitys nye kurssenter i Bergen er lokalisert i tilknytning til ABBs hovedbygg i Fyllingsdalen. Kursavdelingen er spesialister på skreddersøm av kurspakker som inkluderer opplæring på tredjepartsutstyr.

– Vi legger stor vekt på at kundene skal oppleve det samme høye kvalitetsnivået uavhengig om vi kjører ABBs standardkurs, skreddersydde varianter eller kurs på eksternt utstyr, sier Lunde.

ABB University har nærmere 20 ABB-relaterte standardkurs innen sikkerhets- og automatiseringssystemer (SAS) og elektro på en meny som stadig utvides.

– Fra sommeren tilbyr vi standardkurs i ABBs portefølje innen integrerte operasjoner (IO) for olje- og gassbransjen, sier Lunde.

Les også: Ifea-styre med fornyet tillit