NYHETSBREV

Nye kondenspotter fra Sigum

Har "rolling ball" ventilløsning

Kondenspotte UNA4 fra Gestra
Kondenspotte UNA4 fra Gestra Bilde: Gestra
23. mai 2014 - 07:00

Den tyske produsenten Gestra har lansert en ny serie kondenspotter, UNA4-serien, som Sigum nå tilbyr sine norske kunder. De nye kondenspottene er angiivelig designet med tanke på driftssikkerhet, pålitelighet og økt fleksibilitet.

Les: Smarte ventilstillere fra Samson kan kommunisere trådløst på WirelessHart

Tett

Kondenspotten har en «rolling ball» ventilløsning som skal gi en langvarig, problemfri og tett løsning.

UNA4 serien har et nytt, slankere og mere kompakt design og kan enkelt modifiseres for vertikal eller horisontal montering eller endring av strømningsretning.

Les: Akustisk, trådløs sensor detekterer feil på kondenspotter

Passer trange områder

Dette gjør at potten egner seg spesielt godt for montering i trange områder der montasje av andre løsninger er vanskelig.

Kondenspotten har også mulighet for justering av intern bypass, integrert filter samt mulighet for installasjon av elektrode i dekselet for overvåking av funksjon og deteksjon av damptap eller kondensnivå.

Redusert strømningshastighet

Det nye designet gir en betydelig reduksjon i strømningshastigheten som igjen gir en bedre beskyttelse av ventilhuset. Potten har også en manuell utluftingsventil og dreneringsplugg.

Gestra UNA4 leveres i flenset utførelse, gjengetanslutning eller med sveiseender i dimensjoner fra DN15 til DN65. Trykkområde 2,4,8,13,22 og 32 bar.

Les: Multidisplay fra Baumer er bygget i syrefast stål

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.