T2

Nye hodetelefoner fra Bose

Lanseringsrushet fra Bose fortsetter.

Bilde: Bose
Stein Jarle Olsen
13. okt. 2011 - 14:03

Bose lanserer i dag nye on-ear-hodetelefoner med navnet OE2 og OE2i, hvor forskjellen kun er at i-varianten har mikrofon og fjernkontroll for Apple-produkter.

Mindre og lettere

Modellene har ikke støyreduksjon, men ifølge Bose er de mindre og lettere enn dagens on-ear-modell, og med en slankere profil. De er også sammenleggbare.

Som vanlig er amerikanerne sparsomme med tekniske detaljer, men modellene er i alle fall tilgjengelige nå, til henholdsvis 1300 og 1500 kroner.

bose-bt-headset-rm-eng 1110131303.jpg

Bluetooth-plugg

Tilgjengelig er også bluetooth-settet Bose Bluetooth serie 2. Dette trådløse settet bruker A2DP som overføringsstandard, og finnes i utgaver både for venstre og høyre øre.

Settet skal ha et "patentert mikrofonsystem med to mikrofoner som tydeliggjør tale langt bedre enn vanlige Bluetooth-headset. Dessuten filtrerer systemet bakgrunnsstøy og reduserer lyden av vind".

Bluetooth-settet benytter seg av Boses såkalte StayHear-bøyle, noe vi var svært begeistret for da vi testet ørepluggene MIE2i tidligere i år.

Prisen er imidlertid relativt stive 1300 kroner.

Bose lanserer lydplanke

TEST: Bose Around Ear 2

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.