Nye fittings

Norgren lanserer ny serie fittings Pneufit S i rustfritt stål og kompletterer sine serier av push-in fittings. Norgren har utvidet sitt velutprøvde, pålitelige spekter av push-in fittings med introduksjon av den helt nye serien Pneufit S.

Pneufit S kompletterer de allerede eksisterende Pneufit-serier. Også denne nye serien er enkel og hurtig å montere uten behov for verktøy og sparer verdifull tid.

Spesielt designet for næringsmiddelindustri er Pneufit S produsert av korrosjonsbestandige, ikke-giftige og ikke-absorberende materialer for å unngå muligheter for forurensning av sluttprodukter i næringsmiddelforedling.

Pneufit S push-in-fittings i rustfritt stål tilbyr rask og sikker montering for nylon 6, 11 eller 12 Polyurethane - 98 shore – og PTFE rør. Rørstørrelser er tilgjengelig fra Ø4 til 12 mm metrisk.

Pneufit S spesifiseres med BSP parallelle og koniske gjenger. Brukes med vakuum og operasjonstrykk opp til 15 bar avhengig av rørspesifikasjon. Serien inkluderer rettnipler med innvendig sekskant, samt at vinkler og T-koblinger har vribar funksjon.

Fokusert på å kunne levere løsninger til de fleste formål tilbyr Norgren nå sine kunder Pneufit C kompositt til generell industri, metall Pneufit i forniklet messing til spesielle spesifiserte krav og Pneufit S i rustfritt stål til næringsmiddelindustri.Les mer om: