MOBIL

Nye bilder av Samsung Celox

Samsung Celox skal ha raskere prosessor enn Galaxy S II, og støtte for 4G.

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. aug. 2011 - 08:36

I forrige uke skrev vi om ryktene om Samsung Celox. Denne telefonen skal angivelig være Samsungs neste toppmodell, med støtte for LTE-nett - det som NetCom markedsfører som 4G. Dette skal gi tilgang til nedlastingshastigheter på 100 Mbps.

Telefonen skal også ha fått raskere prosessor enn Galaxy S II. Det skal ifølge ryktene være snakk om en tokjerneprosessor på 1.5 GHz. Skjermen skal være en 4,5 tommers Super-AMOLED.

På de nye bildene ser vi en telefon som trolig kjører samme menysystem som Galaxy S II. Skjermbildet til låseskjermen er likt. Vi ser også et kamera på baksiden. Dette har åtte megapikslers oppløsning og fotolys.

Kapasitive taster

I motsetning til Galaxy S II ser det ut til at Celox har fått fire kapasitive taster under skjermen, og ikke en mekanisk hjem-tast. Dette er en endring fra de forrige bildene som dukket opp, hvor telefonen hadde en hjem-tast som Galaxy S II.

Så spørs det om telefonen er ment for det europeiske markedet. På skjermen ser vi at den er koblet opp mot den koreanske operatøren SK Telecom. Operatøren har ikke LTE- og GSM-mobilnett, men et LTE- og CDMA-mobilnett. Det kan bety at telefonen er ment for Asia og USA.

Det behøver ikke å bety at det ikke kommer en europeisk variant også. Det er ikke usannsynlig at de forrige bildene som dukket opp faktisk viste den europeiske varianten.

Kilde: Electronista.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.