ARKIVNYHETER

Nye administrerte svitsjer

Ragnar Brekke
18. okt. 2010 - 10:56


Cisco 300-serien er en ny portefølje av rimelige, energieffektive og administrerte svitsjer som reduserer opp til 75 prosent av strømforbruket, melder produsenten. Produktene leveres med livstidsgaranti og gir også fem års garanti for Next Business Day-utskifting (NBD). Serien hjelper bedrifter til å bygge et pålitelig og fremtidsrettet nettverk, blant annet gjennom støtte for IPv6. Viktige funksjoner er ellers flere porter for samme pris, avanserte funksjoner som IPv6, lag3 og sikkerhet, bred portefølje av vifteløse og administrerte svitsjer og del av en komplett produktportefølje som inkluderer ruting, trådløs kommunikasjon, sikkerhet, overvåking, lagring og telefoni.

– For å ligge i forkant i et konkurranseutsatt marked må mindre bedrifter nøye vurdere verdien av hver eneste investerte krone. Man må få mest mulig ut av investeringer i teknologi, men man må samtidig sørge for at ansatte har rask og pålitelig tilgang til forretningsverktøy og den informasjon de trenger, sier Hans-Petter Nygård-Hansen, ansvarlig for salg og forretningsutvikling av Cisco Small Business i Nord-Europa i en pressemelding. – Hvert minutt en ansatt må vente på et program som reagerer tregt eller et nettverk som er nede, vil dette ha innvirkning på bunnlinjen. Det er derfor viktig å opprettholde et sterkt og pålitelig nettverk i takt med at nettverkskompleksiteten øker, blant annet ved at bedriften vokser, får flere ansatte eller legger til nye programmer, sier Nygård-Hansen.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.