NETTARKIV

Ny versjon av Imatis

22. mai 2002 - 14:01

Cardiac presenterer en ny versjon av Imatis. - Versjon 3.1 er utviklet, installert og uttestet hos en noen av våre kunder i ulike markeder: Gassco, Noah, St. Olavs Hospital, Axis Shield og Borealis, opplyser Morten Andresen, adm. direktør Cardiac as

Programmet er nå tettere integrert med Office-produktene til Microsoft og man kan derfor enkelt lage rapporter i Excel eller Word og publisere disse gjennom Imatis Portal. Imatis HMI gjør brukerne i stand til å lage nettsider med sanntids- og historiske data, uten at de trenger forkunnskap om verken internett eller generell programmering. HMI-modulen tilbys med flere hundre symboler innen en rekke markedsområder som petrokjemi, treforedling, næringsmiddel, olje og gass, samferdsel, med flere.

Den nye versjonen innbefatter Imatis Developer Suite (IDS) som er et infrastruktur- og utviklingsrammeverk bygget på toppen av prosessdatabasen til Imatis. IDS gjør det mulig å bygge løsninger på toppen av Imatis ved hjelp av standardverktøy som LabView fra National Instruments, Visual Basic og .net fra Microsoft.

Ekstra moduler og tjenester kan enkelt installeres på toppen av hyllevare-plattformen. Hos Norsk Avfalls Håndtering (NOAH) i Brevik og i Holmestrand benyttes Imatis i en rekke sammenhenger. Dette inkluderer laboratoriet, veiestasjoner, strekkode-utstyr, lager-logistikk, vareregistrering, produksjonsplanlegging, kundeinformasjon, rapportering etc.

(kas)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.