SAMFERDSEL

Ny ungdomsbil

KASSE: Stor som en Golf, firkantet alle veier, sideskjørt og spiler; tøft som bare det. Nye bB fra Toyota slår an hos alle som vil opponere seg mot fars stadige kjøp av Corolla. På innsiden er bB preget av musikk og glade lys, et rullende diskotek. Forsetene kan legges helt ned for å skape plass for en ungdommelig kosestund.
KASSE: Stor som en Golf, firkantet alle veier, sideskjørt og spiler; tøft som bare det. Nye bB fra Toyota slår an hos alle som vil opponere seg mot fars stadige kjøp av Corolla. På innsiden er bB preget av musikk og glade lys, et rullende diskotek. Forsetene kan legges helt ned for å skape plass for en ungdommelig kosestund. Bilde: Toyota
Stein Bekkevold
3. jan. 2006 - 08:00

Den har skapt sin egen klasse i Japan, der stylede bB-er er å se overalt.

bB - ikke spør oss hva det står for - har vært med å skape en ny ungdomskultur - som har spredt seg også til USA, der ungdomsmerket Scion er en tilsvarende modell.

Musikkboks

bB er firkantet i fasongen, med store spoilere og sideskjørt.

Den er rommelig og meget fleksibelt innredet - og kan leveres med alt tenkelig ekstrautstyr - ikke minst svære musikkanlegg.

Bilen er utvilsomt rettet mot mennesker som har musikk som livsstil, unge som ønsker seg omgitt av lyd overalt hvor de oppholder seg.

Bedre enn soverommet

bB er utstyrt med det siste innenfor akustisk teknologi, og har nye forseter som kan slås ned og gi litt ekstra privatliv.

Dette er en viktig detalj for unge japanere som ofte må ha sine stevnemøter i bilen. Hjemme har de jo ikke plass...

Nye bB byr på det Toyota kaller en følelse av lys og avslapning, med et kreativt utformet interiør. Det er lysdioder overalt, noe som skal understreke denne atmosfæren - elleve av dem til sammen.

Miljøpreg

bB leveres med 1,5 eller 1,3-liters bensinmotor, den har enten forhjulsdrift eller firehjulsdrift.

Utslippet av "skadelige stoffer" hevdes å være redusert med 75 % i forhold til tidligere utgaver, hva fabrikken nå mener med det. Utslippene betyr kanskje ikke så mye for de som kjøper bB hos Netz-forhandlerne i Japan.

Det foreligger ingen planer om å selge vidunderet i Norge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.