Ny toppsjef avløser Espen Asheim i Saferoad

Bernd Frühwald overtar som Ceo i Saferoad-konsernet, mens Espen Asheim går av, men fortsetter som styremedlem.

Bernd Frühwald har overtatt som Ceo i trafikksikkerhetskonsernet Saferoad, med hovedkontor i Oslo.
Bernd Frühwald har overtatt som Ceo i trafikksikkerhetskonsernet Saferoad, med hovedkontor i Oslo.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
25. okt. 2022 - 13:37

– Saferoad har hatt en fantastisk utvikling under Espen Asheims ledelse. Selskapet har doblet Ebitda under en kompleks restrukturering under utfordrende markedsforhold, og vi er veldig takknemlige for å se ham fortsette sitt bidrag som medlem av Saferoads styre, sier styreleder Patrik Nolåker i en melding fra selskapet.

– Dette har vært den perfekte kombinasjonen av hardt arbeid og mye moro. Saferoad-folk er virkelig rockestjerner i denne bransjen, og jeg ser frem til å fortsatt bidra på styrenivå, sier Asheim.

Bernd Frühwald kommer fra stillingen som president for Global Power Tools-virksomheten hos Apex Tool Group, LLC, en privateid global leder av profesjonelle kraft- og håndverktøyprodusenter. Før det var han 14 år hos Bühler Motor, et privateid selskap i flere lederstillinger, inkludert VP for Industrial and Healthcare Business Units; VP, Global R&D og VP PMO-kontor. Bernd Frühwald har en MBA fra St. Gallen Business School i Sveits og Alpen-Adria-Universität Klagenfurt og har en maskiningeniørgrad fra Technical College Ansbach.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

– Bernd er kjent for å skalere og transformere virksomheter globalt, lede komplekse organisasjoner, drive innovasjon, forbedre operasjonell fortreffelighet med slanke verktøy og utvikle talent. Han vil bli en flott administrerende direktør for Saferoad, sier Nolåker.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.