Ny tilbyder av industriell IT

Acte har tegnet avtale om å representere Cinoze i Norge og Sverige.

Cincoze sier om seg selv at de er en systemleverandør innen industriell IT. Nå tar Acte selskapets produkter til Norge.
Cincoze sier om seg selv at de er en systemleverandør innen industriell IT. Nå tar Acte selskapets produkter til Norge.
20. sep. 2016 - 07:00

Cincoze designer og produserer produkter for å møte det krevende industrielle applikasjonsmarkedet for fabrikkautomasjon, transport, HMI og overvåkning. Vifteløse produkter med smarte tekniske løsninger og et rikt utvalg av I/O’s som er modulbasert og kabelfrie som resten av maskinene.

EN50155 godkjenning

Flere produkter har EN50155 godkjenning, samt et prisnivå som trolig er av det laveste på markedet. Panel-PC serien har mulighet for endre skjermstørrelse eller PC-modul ved bestilling eller etter en periode med drift hvis bruksområdet skulle enders, skriver Acte i en pressemelding.

Cincoze har hovedkontor i Taipei, hovedstaden i Taiwan. Selskapet er representert med egne avdelinger i Kina, Tyskland og USA.

Sikter på 6 millioner i omsetning

Acte har utvidet sin distribusjon av komponenter til kontraktsprodusenter med en ny stor vertikal med levering av IT-utstyr for spesielle anvendelser, som maritimt, medisinsk og landbasert industri.

– Om to til tre år bør vi nå en omsetning opp mot seks millioner kroner, skriver Henning Lotterud hos Acte i en e-post til Automatisering.

Han legger til at selv om Acte tradisjonelt har rettet mye av sine ressurser mot olje og gass så vil de nå rette større oppmerksomhet mot landbasert virksomhet.

Se også: Panel-pc til skip

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.