NYHETER

Ny teknisk direktør i Veidekke Industri

Eivind Olav Andersen er ansatt i stillingen som teknisk direktør i Veidekke Industri. Andersen kommer fra stillingen som regionsdirektør for Veidekkes asfaltvirksomhet i Midt- og Vest-Norge.

Eivind Olav Andersen - ny teknisk direktør i Veideke Industri.
Eivind Olav Andersen - ny teknisk direktør i Veideke Industri. Bilde: Negard Thomas
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
23. sep. 2014 - 08:46

Andersen (50) er bosatt i Trondheim. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en mastergrad fra Institutt for vei- og jernbanebygging. Andersen har bakgrunn som forsker i 10 år ved NTNU og SINTEF, før han var teknisk sjef i Shell Bitumen i åtte år. Han begynte i Veidekke som teknisk sjef i asfaltvirksomheten i 2008 før han ble leder for hele asfaltvirksom­heten i Midt-Norge og senere Midt- og Vest-Norge.

- Eivind Olav har gjort en fremragende jobb med å lede vår asfaltvirksomhet i Midt-Norge i en utfordrende periode gjennom de siste fem årene. Han har vært ansvarlig for gjennomføringen av en svært vellykket snuoperasjon i Trøndelag, og hans verdifulle erfaring fra operativ ledelse og solide tekniske kompetanse skal flere i Veidekke nå få glede og nytte av. Med Eivind Olav som vår nye tekniske direktør blir vår satsning på kompetanse og kvalitet ytterligere styrket, sier administrerende direktør Øyvind Moen i Veidekke Industri.

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.