NYHETSBREV

Ny teknikkbok gir gode råd til økt effektivitet

Etter en gjennomgang av struktur og oppbygging av datasentre har Rittal presentert boken The world of IT infrastructure.

Rittals teknikkbøker
Rittals teknikkbøker Bilde: Rittal
7. sep. 2015 - 07:57

Tittelen "The world of IT infrastructure" er nok en aldri så liten overdrivelse, for her handler alt om Rittals egne produkter. Likevel, her er mange problemstillinger og løsninger beskrevet.

Teknikere, konsulenter, IT-leverandører, IT-ledere og andre får i "The world of IT infrastructure" en sammenfatning av de grunnleggende prinsippene i et datasenter. Boken gir klar og forståelig kunnskap om hvordan effektiviteten i et nytt eller eksisterende datasenter kan økes, skriver Rittal i en pressemelding.

Les: Roadshow om merking og installasjon

Omfattende svar

Hvordan vet du hvilken tilgjengelighet din bedrift har behov for? Hvilke faktorer påvirker driftskostnadene (OPEX)? Hvilke energieffektive kjølesystemer er tilgjengelig for avledning av høye varmetap? Hvilke løsninger finnes det for de som må levere og sette i drift et helt nytt datasenter på begrenset tid?

Boken tilbyr omfattende og kompetente svar på disse og mange flere spørsmål. "The world of IT infrastructure" er en praktisk 160 siders bok som beskriver de nødvendige komponentene som IT-Power, IT-Cooling, IT-rack, IT-Monitoring og IT-Security, samt hvordan begreper som kapasitet, effektivitet og tilgjengelighet bør håndteres.

Se også: Trafikken skal automatiseres - nå kommer lovreguleringen

Fagkunnskap

Siste kapittelet heter "Expert knowledge". Her får leseren en oversikt over hvilke standarder, krav og regelverk man bør ha kontroll på. Her finnes også svar på betydningen av EMC (Elektromagnetisk kompabilitet/elektrisk støy) og hva som skiller ulike typer av optiske fibre og kobberkabler, til slutt er det litt om elementær nettverkstopologi.

Boken kan bestilles kostnadsfritt og kan også lastes ned fra selskapets nettsider.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.