ARKIVNYHETER

Ny stor jobb på Sinsen-Ulven er utlyst

En stor del av Økern T-banestasjon vil ligge under lokk når utbyggingen i området er fullført. Passasjerene kan glede seg over nye adkomstmuligheter og høyere standard på stasjonen.
En stor del av Økern T-banestasjon vil ligge under lokk når utbyggingen i området er fullført. Passasjerene kan glede seg over nye adkomstmuligheter og høyere standard på stasjonen. Bilde: Anders Haakonsen
7. mai 2008 - 11:02

T-banestasjonen på Økern har en sentral beliggenhet i den omfattende utbyggingen som nå er i gang mellom Sinsen og Ulven. I dag går riksveg 163 Østre Aker vei over stasjonsområdet. Det kommer også Ulvenveien til å gjøre når utbyggingen er fullført. For å få plass til begge vegene skal det bygges et stort lokk over en del av stasjonen. Entreprisen omfatter også ombygging av nesten 500 meter av riksveg 163, som har fire felt, og utbygging 150 meter av Ulvenveien, som får tre felt.

Den som får kontrakten skal også bygge to rundkjøringer og legge om gang/sykkelveger, lokalveger og kabler og ledninger.

I tillegg til vegarbeidet skal det utføres arbeid på T-banestasjonen. Rampene blir helt nye og plattformelementene blir skiftet ut. Både ramper, trapper og plattformer blir utstyrt med vannbåren varme. Hele jobben skal være fullført innen 28. januar 2011.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim


Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.