Ny som leder i Geo Fundamentering & Bergboring

Anders Haaland (51) er fra 1. januar 2022 ny daglig leder av det nyopprettede selskapetGeo Fundamentering & Bergboring AS.

Anders Haaland (51) blir fra 1. januar 2022 ny daglig leder av det nyopprettede selskapet Geo Fundamentering & Bergboring AS.
Anders Haaland (51) blir fra 1. januar 2022 ny daglig leder av det nyopprettede selskapet Geo Fundamentering & Bergboring AS. Foto: www.gudim.no
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
23. nov. 2021 - 13:29

Selskapet består av den samlede kompetansen fra Kynningsrud Fundamentering AS og Hallingdal Bergboring AS, og utfører med sine rundt 150 ansatte fundamenteringsoppdrag over hele landet.

- Med Anders på laget er jeg overbevist om at vi har fått en leder som både kan ferdigstille
den pågående fusjonsprosessen og å virkeliggjøre ambisjonen om å bli en markedsledende og komplett fundamenteringsaktør som kan konkurrere om de stadig større oppdragene, sier styreleder og interimleder i Geo Fundamentering & Bergboring, Martin Gadd.

Anders Haaland er utdannet Sivilingeniør, og har i tillegg en mastergrad i hydrogeologi. Han har 24 års variert erfaring som ingeniør, geolog, og i forskjellige roller innen prosjekt- og virksomhetsledelse. Han har siden 2007 vært ansatt i Veidekke Entreprenør, og kommer nå fra rollen som teknisk direktør i Infrastruktur Norge.

- Geo Fundamentering & Bergboring er resultatet av en fusjon mellom to svært dyktige
miljøer, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med alle de flinke og engasjerte folka. Sammen skal vi utvikle selskapet til å bli en markedsledende og komplett leverandør av
fundamenteringsløsninger, sier påtroppende daglig leder Anders Haaland.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.