FOLK

Ny som avdelingsleder for mobilknusingen i Feiring Bruk

Pål Rikard Thomas trer inn som ny avdelingsleder for mobilknusing i Feiring Bruk.

Pål Rikard Thomas skal nå lede avdelingen for mobilknusing hos Feiring Bruk.
Pål Rikard Thomas skal nå lede avdelingen for mobilknusing hos Feiring Bruk.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
28. mai 2019 - 12:31

Avdelingen er konsernets største enkeltavdeling, med 20 mobile knuseverk og 33 medarbeidere.

Etter 14 års erfaring i Franzefoss, er Thomas klar for nye utfordringer. 

- Feiring er nytenkende og er klare for utvikling. De har en innovativ tankegang, og er miljøbevisste og fremtidsrettet. I et slikt miljø finnes det derfor mulighet for personlig og profesjonell videreutvikling. For å overleve i et lavmarginmarked, og ikke minst, utvikle seg i bransjen må man utforske, og være villig til å investere i fremtidsrettet teknologi. Feiring har dette nedfelt i sin visjon. Derfor ser jeg et enormt potensiale i Feiring Bruk, sier Thomas.

Mobilavdelingen er et viktig forretningsområde for Feiring Bruk. De mobile knuseverkene muliggjør bruk av ressurser lokalt i prosjekter, og reduserer behovet for transport av steinmaterialer. 

Daglig leder i Feiring Bruk, Knut Harald Ollendorff, forteller at de ser mobilknusing som en viktig satsning for fremtiden i arbeidet med å øke ressursutnyttelse lokalt, og å redusere materialenes miljøavtrykk.

- Pål Rikard har en solid erfaring fra bransjen, er engasjert, initiativrik og uredd. Dette er personlige egenskaper vi verdsetter i Feiring, og vi er veldig fornøyd med å ha fått Pål Rikard med oss på laget, sier Ollendorff.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.