NYHETER

NY: Regionpraten: - Vi må få ned ulykkene i Gudbrandsdalen

Jarle Skoglund
5. jan. 2006 - 15:32

- Vi er selvsagt glad for at vi har hatt en positiv utvikling av tallet skadde og drepte i trafikken her i vår region, men mye gjenstår. Den siste tiden har vi hatt flere stygge ulykker i Gudbrandsdalen, hvor det går mye tungtrafikk. Jeg skulle derfor virkelig ønske meg noe mer penger slik at vi hadde fått bygget flere midtdelere, fastslår hun og legger til at det derfor ender opp med mange midlertidige tiltak. - Jeg er litt bekymret for økonomien for tiden, og ser at de store prosjektene binder opp og gir oss liten frihetsgrad til å løse mindre saker.

- Med ansvar for utbyggingsprosjekter som Bjørvika, Rv 2 mot Kongsvinger, E6 i Østfold og E16 i Bærum har dere vel nok å henge fingere i?

- Ja, i går var jeg med på oppstarten av et prosjektlederutviklingsprogram vi har startet sammen med Region Sør. Selv om vi har veldig mange flinke folk, er dette svært store prosjekter som gjør at vi må finslipe kompetansen.

- Og den nye organisasjonen er nå på plass - alle vet hvem som gjør hva?

- Det har nå gått tre år siden den store omorganiseringen, og den tiden trengte vi for å få alle brikker på plass, noe jeg synes vi har nå. Men det blir mye reising, særlig vi i regionledelsen. Derfor har vi nå anskaffet oss videotelefon nummer to, og håper at det kan hjelpe oss litt.

Avslutter den blide bergenser fra sitt regionsjefkontor på Lillehammer.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.