Ny norsk nettadresse

Fra og med i dag er vår adresse automatisering.no

Automatisering skifter domene
Automatisering skifter domene
1. apr. 2016 - 07:00

Nettsidene til Automatisering har nå kommet «hjem». Etter å ha vært registrert som atuomatisering.org siden januar 2010 er vi nå automatisering.no.

Jubileum

Skiftet til norsk domene faller sammen med at bladet i år fyller 25 år, og bidrar til å understreke at det fortsatt skal være landets ledende fagblad - på papir og på nett - for norske atuomatiseringsmiljøer.
For våre lesere og annonsører vil det gi fordeler. Google rangerer treff på .no-domener høyere enn .org-domener når søkene er gjort på norsk, eller fra maskiner i Norge.

Viktig investering

– Det kan synes trivielt å gå fra .org til .no. Men det er en investering vi mener er viktig for å fortsette digitaliseringen av Automatisering, sier Jan M. Moberg, administrerende direktør og ansvarlig redaktør for alle titlene i Teknisk Ukeblad Media.
Moberg venter positiv effekt, men han er forsiktig med å tallfeste hva domenskiftet vil si.

Jan M. Moberg.
Jan M. Moberg.

Positiv effekt

– Effekten blir blir positiv. Jeg har tro på at Automatisering vil være i trykket utgave også i fremtiden. Oppgaven blir likevel å satse og lykkes også digitalt.
Netthistorien til Automatisering startet i 2000, da som teknologiforlaget.no/automatisering, senere ble det tecpress.no/automatisering. I 2010 skiftet redaksjonen til egen nettadresse, automatisering.org.

Endringen gjelder også e-postadresser. Vår salgsansvarlige, Randi Wik Stav, treffes nå på randi.stav@automatisering.no, og redaktøren nås nå på joachim.seehusen@automatisering.no.

Vi ber alle lesere, annonsører, samarbeidspartnere og kontakter om å legge inn endringene i sine systemer.  

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.