Ny modul utvider program for prosjektering

Modulen for "Ri4Power 185 mm" systemet er nå tilgjengelig i den nye versjonen av verktøyet Rittal Power Engineering, versjon 6.3.

Skinnesystemet Ri4Power 185 mm fra Rittal
Skinnesystemet Ri4Power 185 mm fra Rittal

Rittal har utviklet systemet Ri4Power 185 mm, et skinnesystem for lavspenningstavler som skal forenkle installasjonen og gjøre det tryggere. Systemet består av standardiserte og testede komponenter og oppfyller kravene i henhold til IEC 61439 for konstruksjon av lavspenningstavler med ”Design Verification”.

Ny programmodul

For å gjøre prosjekteringen og konfigurasjon av tavler lettere, er den nyeste versjonen av programvaren Rittal Power Engineering (6.3) utvidet med en programvaremodul for "Ri4Power 185 mm". Verktøyet velger komponenter i henhold til spesifiserte krav. Artikkellister og tegninger blir automatisk generert. Etter at konfigurasjonen er ferdig, kan den nødvendige designverifiseringen genereres automatisk for hver tavle.

Se også: Kabelkanaler for bedre plass

Individuelt for hver tavle

– Energifordelingen i industrielle anlegg og bygninger avhenger av hva det skal brukes til, og krever derfor en individuell konfigurasjon med forskjellige utgangskretser. Med vårt skinnesystem er det enkelt å konfigurere effektbrytere med ulike apparatadaptere og våre nye HH-sikringslastskillelister. Rittal Power Engineering med den nye modulen viser den planlagte konstruksjonen for hver tavle, sier Bjørn-Terje Flidh, systemselger strømfordeling.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.