Ny modul utvider program for prosjektering

Modulen for "Ri4Power 185 mm" systemet er nå tilgjengelig i den nye versjonen av verktøyet Rittal Power Engineering, versjon 6.3.

Ny modul utvider program for prosjektering
Skinnesystemet Ri4Power 185 mm fra Rittal Bilde:

Rittal har utviklet systemet Ri4Power 185 mm, et skinnesystem for lavspenningstavler som skal forenkle installasjonen og gjøre det tryggere. Systemet består av standardiserte og testede komponenter og oppfyller kravene i henhold til IEC 61439 for konstruksjon av lavspenningstavler med ”Design Verification”.

Ny programmodul

For å gjøre prosjekteringen og konfigurasjon av tavler lettere, er den nyeste versjonen av programvaren Rittal Power Engineering (6.3) utvidet med en programvaremodul for "Ri4Power 185 mm". Verktøyet velger komponenter i henhold til spesifiserte krav. Artikkellister og tegninger blir automatisk generert. Etter at konfigurasjonen er ferdig, kan den nødvendige designverifiseringen genereres automatisk for hver tavle.

Se også: Kabelkanaler for bedre plass

Individuelt for hver tavle

– Energifordelingen i industrielle anlegg og bygninger avhenger av hva det skal brukes til, og krever derfor en individuell konfigurasjon med forskjellige utgangskretser. Med vårt skinnesystem er det enkelt å konfigurere effektbrytere med ulike apparatadaptere og våre nye HH-sikringslastskillelister. Rittal Power Engineering med den nye modulen viser den planlagte konstruksjonen for hver tavle, sier Bjørn-Terje Flidh, systemselger strømfordeling.