Ny leder i Yngres Stålnettverk

Aleksander Lundeland tar over som styreleder i Yngres Stålnettverk, et nettverk som jobber aktivt med å heve kompetansen, interessen og bruken av stål.

Aleksander Lundeland og Ramin Shakori, påtroppende og avtroppende leder i Yngres Stålnettverk.
Aleksander Lundeland og Ramin Shakori, påtroppende og avtroppende leder i Yngres Stålnettverk.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
12. sep. 2022 - 09:32

– Det er en stor glede å få tillit som leder av Yngres Stålnettverk. Jeg ser frem til å bygge
organisasjonen videre, på en måte som både tjener det profesjonelle arbeidslivet og som er til nytte for unge som er interessert i stål, sier Aleksander Lundeland.

Yngres Stålnettverk (YSN) er en del av Norsk Stålforbund og landets største stålnettverk for unge. YSN skiller seg ut ved at organisasjonen er styrt av interessenter i stålbransjen mellom 18 og 35 år.

Medlemmene er studenter, arkitekter, ingeniører, grossister, selgere, teknisk tegnere og mange flere.


Doblet medlemstallet på to år

Lundeland overtar ledervervet etter Ramin Shakori, som takker for seg etter to år som leder av YSN.

Medlemstallet i YSN har blitt doblet under Shakoris ledelse.

– Det er gledelig at stadig flere får øynene opp for det som er en viktig og fremtidsrettet bransje i norsk næringsliv, hvilket gjenspeiles i økt medlemstall i YSN. Vi spår ytterligere vekst av unge som vil melde seg inn i, og delta på YSN sine aktiviteter, sier Shakori som ser frem til samarbeidet med Lundeland.

Ramin Shakori vil fortsette virket som styregrossist og innkjøpsgründer. Han har bakgrunn fra et vidt spekter organisasjoner – og ingeniørfag fra Universitet i Stavanger (UiS) og OsloMet.

Aleksander Lundeland er til daglig prosjektleder i Nordic Steel Group, som er et ledende stålsenter i Norge. Lundeland er utdannet byggingeniør med fordypning i konstruksjonsteknikk fra OsloMet og har erfaring fra landets største entreprenører.

– Alle som er interessert i stål er velkommen til YSN, det er en utrolig viktig samhandlingsarena mellom veldig mange ulike aktører. Vi bygger kompetanse på stål og møtes til sosialt samvær i nettverket, forteller Lundeland.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.