BYGG

Ny leder i Moelven Byggmodul

Joachim Seehusen
4. nov. 2010 - 14:48

Aandstad kommer fra stillingen som direktør i Moelven Soknabruket AS.

– Moelven Byggmodul er for meg et meget interessant selskap på mange måter, og jeg ser frem til å begynne der medio januar. Det har vært utfordrende og interessante år ved Moelven Soknabruket AS. Etter en del år innenfor tremekanisk industri var det for meg passende å søke nye utfordringer, sier Aandstad.

Kommunikativ og lyttende

Divisjonssjef i Moelven Byggsystemer og styreleder i Moelven Byggmodul Lars Atterfors er svært fornøyd med valget av ny sjef.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

– Dette har vært en god prosess. Vi har hatt god tid til å finne den rette. I utgangspunktet hadde vi satt opp en profil som vi så etter i rekrutteringsprosessen. I hovedsak dreide det seg om å finne en kommunikativ og lyttende leder blant gode søkere både fra Norge og Sverige. Lars Brede matchet vår profil, sier Atterfors.

Aandstad tiltrer stillingen ved årsskiftet.

Har tatt tid

Atterfors sier at selv om prosessen med å finne en leder har tatt noe tid, har de ansatte på Moelven Byggmodul taklet det godt.

– Det er en godt fungerende bedrift i hverdagen. Stabile og gode medarbeidere som vi snakker om her har ikke hatt problemer med å håndtere den ekstra ventetiden, sier Atterfors.

Aandstad har en mastergrad i økonomi fra Universitetet for miljø- og biovitenskap (tidligere Norges landbrukshøgskole), hvor han tok deler av utdannelsen i utlandet – henholdsvis Brisbane i Australia og San Francisco i USA.

Han begynte som prosessjef ved Moelven Østerdalsbruket AS i 2003 og har vært daglig leder for Moelven Soknabruket AS siden 2006.

Aandstad er 34 år gammel og kommer opprinnelig fra Solør i Hedmark. Han er inntil videre bosatt med samboer på Hønefoss.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.