Ny leder i Garda Sikring for service og ettermarked

Kjetil Halvorsen er ansatt som ny leder for service og ettermarked for Norge og Norden i Garda Sikring.

Kjetil Halvorsen, Garda Sikring
Kjetil Halvorsen, Garda Sikring
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
1. juni 2023 - 09:59

Kjetil Halvorsen kommer fra Mekonomen AS som regionssjef og leder for Oslo-avdelingen samt sentrallager Norge. Han har i store deler av sitt yrkesaktive liv jobbet i skjæringspunktet mellom salg og drift, der nettopp ettermarked har vært et element hele veien. I tillegg har han over 10 års erfaring fra relatert bransje, bl.a. Crawford Door.

– For oss er det viktig og ikke minst gledelig at vi har fått en så dyktig og erfaren mann på laget som kan videreutvikle oss og lede satsningen vår på service og ettermarked fremover, sier Jon Ola Stokke, konsernsjef i Garda Sikring.

 – Jeg gleder meg stort til å starte opp i Garda Sikring og det å få jobbe helt spesifikt med det fagfeltet jeg har lang erfaring med via forskjellige bransjer. Ettermarked er et felt som mange virksomheter og bransjer ser verdien av og som de etter hvert har satt et stort fokus på. Det er nok å se mot bilbransjen, hvor en større og større del av resultatene hentes fra ettermarkedet. Det å formalisere dette arbeidet gjennom å skape gode rutiner og prosedyrer for hvordan vi jobber mot og med ettermarked skal gi våre kunder og samarbeidspartnere økt fortjeneste samt gi oss en fordel overfor våre konkurrenter i markedet, sier Kjetil Halvorsen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.