BYGG

Ny leder ansatt i Rambøll

NY SJEF: Ole-Petter Thunes forlater Sweco for å overta ledelsen av Rambøll.
NY SJEF: Ole-Petter Thunes forlater Sweco for å overta ledelsen av Rambøll. Bilde: Rambøll
Joachim Seehusen
25. okt. 2010 - 13:37

– Det er et privilegium å få mulighet til å lede Rambøll. Jeg ser frem til å bidra til å videreutvikle og styrke virksomhetens posisjon i det norske markedet, og til samarbeidet med resten av konsernet både på den nasjonale og internasjonale arena, sier påtroppende administrerende direktør i Rambøll, Ole-Petter Thunes.

– Med min erfaring fra bransjen gjennom mange år er det spesielt spennende å få ansvaret i Norge for Nordens ledende rådgivende virksomhet innen plan, design og teknikk og et av landets fremste kompetansemiljøer innen byggenæringen, sier Thunes.

Vekststrategi

– Vi er svært glade for at Ole-Petter Thunes har takket ja til stillingen som ny administrerende direktør, sier konserndirektør i Rambøll Gruppen, Knut Akselvoll. Med lang erfaring fra små og store rådgivende ingeniørvirksomheter, sterk teknisk bakgrunn og gode resultater fra arbeid med strategi- og forretningsmessige problemstillinger, har han det beste utgangspunkt for å lede virksomheten i Norge i tiden fremover. Vi er sikre på at Ole-Petter vil implementere og gjennomføre Rambølls ambisiøse vekststrategi på en meget god måte og vi gleder oss til å arbeide sammen med han.

Fra Bergen

Ole-Petter Thunes har siden 2007/2008 vært divisjonsleder for Divisjon Vest i Sweco Norge AS og en del av ledergruppen i selskapet. Frem til og med 2007 var Thunes administrerende direktør i Opticonsult, som da ble kjøpt av Sweco. Thunes er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og bedriftsøkonom fra BI. Han har tidligere ledet Siv.ing. Johan Thunes AS som han var med å utvikle fra en enfaglig rådgiver med i overkant av 20 ansatte til den flerfaglige virksomheten Opticonsult, med 160 medarbeidere.

Rambøll har 1100 ansatte i Norge, fordelt på 27 kontorer. Totalt har virksomheten 9000 ansatte og hovedkontor i Danmark.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.