DATATELE

Ny landsdekkende IT-kjede

Nå får du alle type kabler på ett sted.
Nå får du alle type kabler på ett sted. Bilde: Colourbox
Trond Heggelund
21. mai 2007 - 10:34

IKT Allianse skal være i Drammen, Oslo, Stavanger, Haugesund, Ålesund, Trondheim, Gjøvik, Lillehammer og Sandefjord.

Etter hvert skal antall forhandlere økes til 15, slik at alle de største byene i Norge er dekket. IKT Allianse vil drives som en franchisekjede og konseptet eies av Telefonselskapet as som har vært en leverandør av kommunikasjonsløsninger i 20 år.

Kaoskontroll

Den nye kjeden skal spesialisere seg på integrasjon av både data- og taleløsninger og satser på å være en lokal ”kaoskontroll” for små- og mellomstore bedrifter, opplyser Stefan Fromgren i Telefonselskapet, som står bak den nye kjeden IKT Allianse.

I dag er gjerne IT-leverandører enten eksperter på dataløsninger eller på taleløsninger og har sett på dette som to atskilte områder.

Uoversiktelig

Firmaer som trenger å bestille datalinjer, internett-tilgang, telefon eller annen tale- og datakommunikasjon må ofte forholde seg til en uoversiktlig mengde forhandlere og kontaktpersoner.

Nå som utviklingen smelter de to fagfeltene sammen stiller dette nye krav til leverandørene. Det blir derfor viktig å ha en leverandør med spesialistkunnskaper innenfor både tale- og dataløsninger, mener Fromgren.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.