Ny forskningssjef i SINTEF Narvik

Roy Eivind Antonsen (53) er ansatt som ny forskningssjef i SINTEF Narvik. Han kommer til SINTEF etter å ha ledet operativt bruvedlikehold og FOU-arbeid knyttet til rehabilitering av betong- og stålbruer i Statens Vegvesen.

Roy Eivind Antonsen starter i jobben 1. oktober.
Roy Eivind Antonsen starter i jobben 1. oktober. Foto: Privat
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
27. sep. 2023 - 08:13

Antonsen går inn i rollen som forskningssjef med ansvar for prosjektutvikling og FoU-arbeid innen forskningsområdene ved kontoret til SINTEF i Narvik.

SINTEF Narvik har i dag 22 ansatte og jobber med arktisk teknologi, infrastruktur, materialer, konstruksjoner, is-mekanikk, numeriske analyser, jernbaneteknologi, prosess- og miljøteknologi, og er i dag et eget AS med organisatorisk tilknytning til SINTEF Community.

– Vi har ønsket oss en dyktig leder med lang erfaring både fra privat næringsliv, forskning, industri og offentlig sektor. Det har vi fått i Antonsen, som skal bidra til å styrke vår posisjon og innsats gjennom strategisk arbeid av betydning for hele SINTEF, sier styreleder Bjørn Iversen i SINTEF Narvik AS.

Roy Eivind Antonsen har en Master of science fra kjemifakultetet ved NTH og en PhD fra NTNU innen elektrokjemi knyttet til korrosjon av armeringsstål i betong. Antonsen har også tidligere jobbet i SINTEF og gleder seg nå til å komme tilbake. En viktig del av jobben vil være å følge opp medarbeidere faglig, og videreutvikle arbeidsmiljøet sammen med de ansatte.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.