Ny direktør for bygg og anlegg i Asplan Viak

Per Christian Randgaard (44) går inn i Asplan Viaks ledergruppe.
Per Christian Randgaard (44) går inn i Asplan Viaks ledergruppe. Foto: WSP
14. juni 2018 - 10:21

Per Christian Randgaard er ansatt som leder for Bygg og Infrastruktur i Asplan Viak. Det melder selskapet selv i en pressemelding. 

Dette er selskapets største divisjon, og Randgaard får ansvaret for over 500 medareidere. 

– Dette er en viktig stilling i Asplan Viak og jeg er glad for at vi har fått Randgaard med på laget. Jeg er overbevist om at han, med sin solide bakgrunn og kompetanse, vil være en sterk ressurs for Asplan Viak fremover, sier administrerende direktør, Øyvind Mork. 

Per Christian Randgaard kommer fra fra stillingen som direktør for prosjektledelse hos WSP, hvor han har vært ansatt siden 2008.

Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har bred prosjekt- og ledelseserfaring fra flere bransjer.

– Jeg opplever Asplan Viak som et utrolig solid selskap med stort potensial fremover, dette gleder jeg meg veldig til å bli en del av. Med en visjon om å være «den fremste arena for samfunnsutvikling» settes det ambisiøse mål. I samarbeid med svært dyktige ansatte, i et sterkt tverrfaglig miljø er dette mulig å realisere. Rådgiverbransjen er inne i en spennende utvikling der digitalisering, nye forretningsmodeller og internasjonalisering er viktige drivere. Jeg ønsker å bidra til at Asplan Viak får en sentral plass i dette, sier Per Christian Randgaard i pressemeldingen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.