PROSJEKTERING

Ny daglig leder i ViaNova Plan og Trafikk AS

Sivilingeniør Bjørn Bertheussen har overtatt som daglig leder i ViaNova Plan og Trafikk AS. Han overtar etter Geir Syrtveit som har ledet firmaet i 4,5 år og som fortsetter i annen stilling i selskapet.

Bjørn Bertheussen er ny som daglig leder i ViaNova Plan og Trafikk AS
Bjørn Bertheussen er ny som daglig leder i ViaNova Plan og Trafikk AS Foto: ViaNova
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
14. feb. 2020 - 07:23

Bjørn Bertheussen er 48 år og utdannet sivilingeniør ved NTNU. Han har vært ansatt i ViaNova siden 1996. Bjørn har siden 2015 vært en del av strategiske ledergruppe, i tillegg til at han vært nettverksansvarlig.

Bjørn Bertheussen har lang og bred erfaring fra samferdselsprosjekter, med hovedvekt på skinnegående kollektivtransport. Han har spisskompetanse innen sporplanlegging. I tillegg til daglig ledelse av ViaNova Plan og Trafikk AS vil han fortsette å jobbe med
rådgivningsoppgaver.

ViaNova Plan og Trafikk AS rullerer på stillingen som daglig leder ved å gi medarbeidere som ønsker det, mulighet for å veksle mellom ledelse og faglige oppgaver. Dette gir tilhørighet og engasjement blant firmaets medarbeidere og en dynamisk utvikling av selskapet.

ViaNova Plan og Trafikk AS er et rådgivende ingeniørfirma innenfor samferdselssektoren, med 72 ansatte, lokalisert i Sandvika. Selskapet har bred erfaring innen utredning, planlegging, prosjektering, bygging, drift og vedlikehold av infrastrukturelementer som veg, tunnel, bru, bane, flyplass og havn samt trafikk- og transportplanlegging. Virksomheten foregår innenfor rammebetingelser som ivaretar sikkerhet, transportøkonomi og miljø-, ressurs- og energiforvaltning. ViaNova Plan og Trafikk AS har stort fokus på modellbasert prosjektering, tegningsløs produksjon og visuell programmering.


Selskapet eies av de ansatte og Dr Ing A Aas-Jakobsen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.