SAMFERDSEL

Ny Chevy i august

CHEVY: En Chevrolet fra Østen, Epica heter den og Daewoo lager den. Den er 4,8 meter lang og 1,8 meter bred, altså ingen smågutt. I grunnen likner den vel på femten-tjue andre modeller i denne størrelsen.
CHEVY: En Chevrolet fra Østen, Epica heter den og Daewoo lager den. Den er 4,8 meter lang og 1,8 meter bred, altså ingen smågutt. I grunnen likner den vel på femten-tjue andre modeller i denne størrelsen. Bilde: CHEVROLET
Stein Bekkevold
9. feb. 2006 - 08:30

Dette er første Chevy siden Daewoo i Europa ble til Chevrolet.

Bilen er forhjulsdreven og kommer med en ny, tverrstilt sekssylindret rekkemotor. Du får sannsynligvis kjøpt den først i månedsskiftet juli/august.

Konkurranse-segment

Epica skal tilby mye komfort- og sikkerhetsutstyr som standard, det må den jo så intens som konkurransen er i dette størrelsesområdet.

Lengden på Epica er 4805 mm, bredde og høyde på henholdsvis 1810 mm og 1450 mm og akselavstand 2700mm. Bilen blir levert med seks kollisjonsputer.

Liten 6-er

Motoren yter 99 kW, dvs.142 HK. Den er sannsynligvis den korteste sekser som er bygget, slik at drivenheten kan monteres på tvers. Senere vil Chevrolet’s nye common rail turbodieselmotor komme.

Begge motorer tilbys med en femtrinns manuell girkasse eller en ny femtrinns, elektronisk styrt automatkasse.

Prisen er ukjent, men for en så stor bil er det tenkelig at den ikke kommer under 300 000 kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.