ARKIVNYHETER

Ny asfaltsjef i Mesta

Nils-Petter-Vegsund - ny adm.dir for Mesta Asfalt
Nils-Petter-Vegsund - ny adm.dir for Mesta Asfalt
Jarle Skoglund
13. mai 2009 - 11:10

Vegsund kommer fra stillingen som divisjonsdirektør i ISS Facility Services AS og begynte i Mesta Asfalt 11. mai.

Nils Petter Vegsund er 47 år gammel og utdannet ingeniør innen bygg- og anlegg, og har tilleggsutdanning som bedriftsøkonom. Vegsund er bosatt i Molde med samboer og har to voksne barn.

- Jeg er meget tilfreds med at Nils Petter Vegsund nå tar over ledelsen av Mesta Asfalt på permanent basis. Selskapet har vunnet mange store og viktige kontrakter i løpet av våren og er godt posisjonert i markedet fremover. Det er svært viktig å utvikle den posisjonen videre, og jeg er overbevist om at Nils Petter Vegsund er den rette personen til nettopp dette. Samtidig vil jeg rette en stor takk til Nils-Petter Aspestrand for den gode måten han har ledet selskapet på i den perioden han har vært innleid, sier konsernsjef Harald Rafdal.

Vegsund har lang erfaring fra lederstillinger og styrearbeid i ulike industri- og servicebedrifter. Han har solid bakgrunn fra entreprenørbransjen med over 15 års variert erfaring fra utbygging av anlegg, samt kraftlinje- og fiberkabelprosjekter.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet og det skal bli godt å komme tilbake til entreprenørbransjen igjen, sier Vegsund.

- Jeg vil benytte den første tiden til å danne meg et bilde av selskapet og ser frem til å møte de ansatte. Jeg vet at Mesta Asfalt har mange oppdrag og mye arbeid fremover. Det er avgjørende å gjennomføre oppdragene i tråd med de planene som ble lagt i anbudene, avslutter Vegsund.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.