NYHETER

Ny asfaltfabrikk på Hadeland

NCC Roads har de siste ukene jobbet med å få på plass en asfaltfabrikk i Gran kommune på Hadeland. Mandag 14. oktober startet endelig produksjonen.

20 trailerlass med utsyr måtte til for å få på plass asfaltfabrikken i Rundmyra pukkverk på Hadeland.
FOTO: Tor Heimdahl
20 trailerlass med utsyr måtte til for å få på plass asfaltfabrikken i Rundmyra pukkverk på Hadeland. FOTO: Tor Heimdahl
15. okt. 2013 - 09:26

NCC Roads har flyttet den mobile asfaltfabrikken 75 kilometer fra Sokna til Pukk 1 Hadeland i Rundmyra pukkverk i Gran kommune. Til sammen 20 trailerlass med utstyr er flyttet til Gran kommune.Flytteprosessen tok noe lengre tid enn planlagt, men produksjonssjef Einar Haugen er godt fornøyd med at alt nå er klart.- Vi har kjørt en testperiode og har fått alle godkjennelser i orden. Nå vil vi produsere for fullt for våre kunder frem til i midten av november. Da stenger vi ned for vinteren, men er da klare for full produksjon til våren, sier Einar Haugen.NCC Roads har flyttet fabrikken til Hadeland for blant annet å kunne dekke NCC Constructions behov for asfalt i forbindelse med byggingen av den 9,3 kilometer lange RV 4-veistrekningen mellom Gran og Jaren. Et betydelig antall tonn asfalt skal produseres og legges før veistrekningen kan åpnes i 2016.I tillegg forventer Haugen leveranser til en rekke byggeprosjekter i årene som kommer.Det er til prosjektet Rv 4 Lygna Sør NCC Roads hovedsakelig leverer til nå under oppstartsdagene på asfaltfabrikken.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.