NYHETER

Ny aktør innen lynvern og overspenningsvern

Elteco lanserer nå overspenningsvern og lynvernanlegg fra den Tyske produsenten Dehn+Söhne.

30. apr. 2015 - 15:25

Dehn+Söhne er en kvalitetsleverandør av lyn- og overspenningsvern, samt sikkerhetsutstyr. De driver kun med dette, og har spesialisert seg med over 100 års erfaring, skriver Elteco i en pressemelding.

Selskapet er et fjerde generasjons familie-eid selskap med 1600 ansatte og over 4000 forskjellige produkter. Produkter fra Dehn +Söhne blir solgt i mer enn 70 land.

Stort spenn

Mandag 4.mai lanserer Elteco overspenningsvern som beskytter alt fra de enkleste og små signaler fra for eksempel PLS, sensorer, bus-systemer og til elektriske installasjoner med opptil 1000VAC/1500VDC.

I tillegg til dette vil Elteco også kunne tilby komplette lynvernanlegg til alle type bygninger fra den tyske produsenten.

Lynvern fra tyske Dehn+Söhne, distribuert i Norge av Elteco
Lynvern fra tyske Dehn+Söhne, distribuert i Norge av Elteco Øino Kjell, Elteco AS
 

Alle produktene fra Dehn er i henhold til kravene i NEK400, IEC-standarder og andre sertifiseringer. Flere av produktene har også godkjennelse for ATEX, IECEx, CSA, SIL, GOST m.fl.

Gjennom mer enn 45 år har Elteco vært leverandør av elektroniske og elektrotekniske produkter til det norske markedet.

To serier

Overspenningsvernet leveres i to serier, Red line med løsninger for systemer opp til 1000V a.c./ 1500V d.c. som beskytter mot overspenning forårsaket av atmosfæriske utladninger og koblingsforløp. Yellow line er overspenningsvern for IT-produkter og systemer for bygninger, prosessanlegg og telekommunikasjonssystemer.

For lynvern leverer Elteco nå lynavledere, ledere og nedledere samt jording.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.