Ny administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening

6. september begynner tidligere leder i Creuna og KS-programmet for samordning at IKT, KOMMIT, Kirsti Kierulf som administrerende direktør i NKF.

 Ny administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening, Kirsti Kierulf.
Ny administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening, Kirsti Kierulf. Foto: Asker Hæyre
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
27. aug. 2021 - 08:46

– Jeg gleder meg til å være med å sette retning for kompetanse- og nettverksarbeidet som gjøres i kommunalteknisk sektor, i den nye digitale hybride hverdagen, sier ny administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening – NKF, Kirsti Kierulf.

– De siste årene har jeg hatt et brennende engasjement for offentlig sektor og det den leverer til både innbyggere og næringsliv. Jeg er overbevist om at det finnes store muligheter for å øke denne leveransen enda noen hakk gjennom å utnytte de mulighetene som ligger foran oss.

– Hver eneste dag er jeg opptatt av hvordan vi kan sikre et bærekraftig demokrati, forteller Kierulf: – Mitt hjerte banker for kommunesektoren og jeg gleder meg til å være med å skape nyttige og innovative løsninger for kommunalteknisk sektor.

– Organisasjonen og kommune-Norge vil ha stor nytte av Kierulfs kompetanse, sier styreleder i NKF, Jan-Egil Clausen som peker på at det er et enormt potensial for effektivisering gjennom digitalisering i kommunalteknisk sektor.

Kierulf er også folkevalgt i Asker kommune. – Med den erfaringen har jeg gode forutsetninger for å forstå balansen mellom administrasjonen og politikeren. Jeg tror på mennesket, teamet og teknologien som gode drivkrefter – både i NKF og i kommune-Norge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.