NETTARKIV

Ny administrerende direktør i Gasnor

INGEN DRAMATIKK: Eilef Stange (til venstre) har registert at Gasnor er i ferd med å få nye eiere. - Det er ingen dramatikk i eierskiftet, mener han.
INGEN DRAMATIKK: Eilef Stange (til venstre) har registert at Gasnor er i ferd med å få nye eiere. - Det er ingen dramatikk i eierskiftet, mener han. Bilde: Erik Brinchmann
Truls Tunmo
8. feb. 2008 - 13:57

Eilef Stange tiltrådte 1.februar som administrerende direktør i Gasnor etter Erik Brinchmann. Eilef Stange kommer fra Hydro Aluminium Rolled Products på Karmøy hvor han var administrerende direktør i 7 år.

Etter mange års anerkjennende innsats for naturgassen, og å ha ledet Gasnor frem til Norges ledende nedstrøms naturgasselskap, ba Erik Brinchmann om avløsning fra stillingen som administrerende direktør etter oppnådd pensjonsalder. Brinchmann har siden 1990 bygget opp selskapet fra 5 til over 50 ansatte. Gasnor er nå et solid selskap med ca 600 mill NOK i omsetning (2008)

Eilef Stange, som har erfaring fra Hydro, Aker og Statoil, tar over et firma i stor utvikling. I løpet av det siste året har selskapet økt sin omsetning med rundt 150 millioner, samt gjort store kapasitets og personal utvidelser.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.