NRC Group skal bygge adkomsttunnel i Arendal

NRC Group er tildelt en kontrakt fra P-hus Vest AS i Arendal for byggingen av ny adkomsttunnel til et parkeringshus beliggende i fjell. Kontrakten har en verdi på ca. 61 millioner kroner.

NRC Group ASA har hovedkontor på Fornebu utenfor Oslo, i tillegg til ni regionskontorer i Norge og Sverige. Gruppen sysselsetter ca. 630 personer og hadde en samlet omsetning på rundt 2,4 milliarder norske kroner i 2017
NRC Group ASA har hovedkontor på Fornebu utenfor Oslo, i tillegg til ni regionskontorer i Norge og Sverige. Gruppen sysselsetter ca. 630 personer og hadde en samlet omsetning på rundt 2,4 milliarder norske kroner i 2017 Foto: Eric Johannessen, NRC
Redaksjonen Våre Veger
27. feb. 2018 - 15:07

Oppdraget skal utføres av NRC Groups datterselskap HAG Anlegg AS.

Prosjektet er en totalentreprise, og inkluderer i tillegg til bygging av tunnel også betongarbeider, tekniske fagarbeider, vann- og avløp samt bygging av vei.

 
 

- Vi er godt fornøyde med denne kontrakten hvor vi får utnyttet oss av vår spesialistkompetanse innen grunnarbeid, sier Geir Nilsen, daglig leder i NRC Norge.

Prosjekteringsarbeider skal etter planen starte opp umiddelbart, og prosjektet har planlagt ferdigstillelse i november 2018.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.