NYHETSBREV

Nøyaktig analyse for aggressive miljøer

Baumer med ny konduktivitetssensor

CombiLyz fra Baumer er utviklet for presis analyse og mediedeteksjon innen næringsmiddelindustrien, farmasi og vannbehandling.
CombiLyz fra Baumer er utviklet for presis analyse og mediedeteksjon innen næringsmiddelindustrien, farmasi og vannbehandling. Bilde: Baumer
25. sep. 2014 - 07:00

Baumer utvider sin CombiSeries med en ny konduktivitetssensor, CombiLyz. Combilyz ble først og fremst utviklet for presis analyse og mediedeteksjon innen næringsmiddelindustri, farmasi og vannbehandling.

Les om: pH-elektroder trenger omsorg

Tåler tøffe miljøer

De nye sensorene leveres med det kompakte Combiseries huset som med IP69 K kapsling og komplett syrefast hus egner seg til bruk i selv de tøffeste forhold. I praksis egner CombiLyz seg ideelt til bruk i CIP og SIP- prosesser, for overvåking av konsentrasjoner I væsker eller for faseseparasjon av forskjellige medier.

Et utvalg på 14 måleområder fra 500 mS/cm til 1000 mS/cm er tilgjengelig. Sensorens måleresultater har et maks avvik mindre enn 1 prosent. Responstiden er mindre enn 0,3 sekunder for konsuktivitetsmålingen og mindre enn 15 sekunder for temperatur.

Lettlest display

Som standard leveres sensoren med Combiview displayet som viser flere prosessvariabler samtidig. Dette inkluderer konsentrasjon, temperatur, utgangssignal, bryterstatuser og enhetsstatus I tillegg til konduktivitet. Det store displayet skal være lettlest og godt synlig også på avstand. Bakgrunnsfargen på displayet viser status (rød/grønn) avhengig av om måleresultatene er innenfor eller utenfor ønsket område.

Les også:Bourdon-røret frem i lyset

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.