NETTARKIV

NOTIS: Staten skjerpes – i Danmark

- Alt kommer ikke til den som venter. Vil Norden være med på dette, må vi satse nå, sier danskenes klima- og energiminister Connie Hedegaard. En mengde land posisjonerer seg innen fornybar energi, og Norden bør følge med, mener hun.
- Alt kommer ikke til den som venter. Vil Norden være med på dette, må vi satse nå, sier danskenes klima- og energiminister Connie Hedegaard. En mengde land posisjonerer seg innen fornybar energi, og Norden bør følge med, mener hun. Bilde: Kjetil Malkenes Hovland
Kjetil Malkenes Hovland
5. okt. 2009 - 15:22

BYGG/ENERGI: Energiforbruket i staten skal reduseres med 10 prosent i 2011 i forhold til 2006, sier den danske regjeringen. Resultatene skal samles i en database, slik at du kan se hvordan de ulike institusjonene gjør det på en ny hjemmeside. Etatene må også offentliggjøre hvilket energimerke de har på bygningene sine.

– Vi går foran med et ambisiøst mål om å spare minst 10 prosent over de neste par årene i statens bygninger. 40 prosent av energiforbruket skjer i bygninger, sier klima- og energiminister Connie Hedegaard (bildet). KMH

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.