Nortelco har kjøpt AD Elektronikk

Nå er målet økt omsetning

Kai Atle Myrvang, til venstre, og Bjørn Nysted fra Nortelco, som nå er eier av AD Elektronikk.
Kai Atle Myrvang, til venstre, og Bjørn Nysted fra Nortelco, som nå er eier av AD Elektronikk. Bilde: unknown
25. aug. 2016 - 08:45

AD Elektronikk AS er distributør av automasjonsprodukter og har hovedfokus på industriell kommunikasjon. Bedriften er nå solgt til Nortelco. Nøkkelpersoner vil fortsatt arbeide i AD Elektronikk.

Nortelco vil inn i automatisering

Bjørn Nysted i Nortelco sier AD Elektronikk vil være en viktig brikke i Nortelcos satsing på automatiseringsmarkedet. Kai Atle Myrvang, som var største eier i AD Elektronikk, har i lenger tid søkt etter samarbeidspartner eller ny eier som kunne bringe bedriften inn i en setting med vekst.  Eierskiftet skjedde formelt 1. august i år.
Til Automatisering sier Myrvang at de nå vil nyte godt av støtteapparatet, lager og logistikksystemene til Nortelco.

Økt produktspekter og omsetning


– Det vil frigjøre ressurser hos oss, vi vil kunne tilby et større produktspekter og jeg ser for meg at vi kan oppnå en betydelig vekst i omsetningen, sier Myrvang.
Nå ligger omsetningen typisk pluss/minus fem millioner kroner per år.
Nortelco Gruppen eier fra før Nortelco Scantron AS som driver innen industriell måleteknikk og dekker områdene veiing, display, flow og trykk. Gruppen har gjort ytterligere oppkjøp av relatert virksomhet som vil tilføre betydelig kompetanse innen prosjektering av komplette automatiserte anlegg. Informasjon om dette vil bli offentliggjort innen kort tid.
AD Elektronikk vil fortsette under eget navn.

Fikk du med deg: I jungelen av nettverksløsninger vil Ethernet og trådløst vinne og proprietære standarder vil forsvinne.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.