INDUSTRI

Norske Skog best i Norden

Konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen og resten av Norske Skog kom best ut blant de nordiske selskapene i 2009-kåringen som ble offentliggjort i Oslo i dag.
Konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen og resten av Norske Skog kom best ut blant de nordiske selskapene i 2009-kåringen som ble offentliggjort i Oslo i dag. Bilde: Falch, Knut
28. okt. 2009 - 13:40

Carbon Disclosure Leadership Index

Indeksen baserer seg på besvarelse av et spørreskjema som virksomhetens

  • Co2-utslipp
  • Mål for utslippsreduksjoner
  • Forretningsmessige utfordringer
  • Muligheter relatert til klimaendringer

Det er andre gang Norske Skog deltar i prosjektet

Norske Skog er flinkest i Norden på klimarapportering og åpenhet om klimautslipp og -utfordringer, ifølge en kåring foretatt av det internasjonale Carbon Disclosure-prosjektet (CDP).

200 nordiske selskap

– Norske Skogs miljørapportering er vurdert opp mot 200 av de viktigste virksomhetene i Norden. Utnevnelsen er en anerkjennelse av vårt arbeid på miljøområdet, sier konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen i en pressemelding .

CDP representerer 475 institusjonelle investorer på verdensbasis, og rangerer selskaper i en årlig rapport basert på rapportering av utslipp og utslippsreduserende tiltak.

Skal kutte med 25 prosent

– Vi legger vekt på åpenhet i vår rapportering både når det gjelder status for utslipp og mål om ytterligere forbedringer. Dette skaper bevissthet internt, og bidrar til at forplikter oss til å strekke oss stadig lenger, sier konsernsjefen.

Norske Skog har som mål å redusere egne utslipp med 25 prosent innen 2020.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.