PRODUKSJON

Norsk-svensk union

Knut StrømKnut StrømKnut StrømKnut Strøm
25. sep. 2002 - 09:49

Over 100 svenske foretak innen verkstedindustri har klumpet seg sammen og håper på å finne norske samarbeidspartnere, agenter eller forhandlere.

Underleveranser, leiefremstilling, utvikling av felles prosjekter, teknologi og kunnskaper er noe av det de svenske utstillerne tilbyr.

De som stiller ut kommer i hovedsak fra områdene rundt Vänern, Värmland, Dalsland, Göteborg og Bohuslän, men også fra østlige deler av Sverige.

Også Sveriges Exportråd har sin egen stand. Før messen har deltakerne gjennomgått ulike program for å få informasjon om det norske markedet. Dessuten har de fleste deltakerne også blitt finslipt i utstillings- og messeteknikk for å få best mulige resultat av sin messedeltakelse.

Nytt i verkstedindustrien i Sverige er at de har startet å arbeide mer sammen for å kunne tilby et totalkonsept på mer komplekse og fleksible problem. Dette gjenspeiles i deltakelsen på Industridagene 2002.

Også for fire år siden deltok svenskene på Industrimessen. Da var 150 foretak representert på 120 stands. Nå er det 110 foretak fordel på 50 stands.

-For fire år siden var det 800 svenske datterselskaper i Norge. I dag er det over 1400. Så visst har messedeltakelsen gitt gode resultater for de svenske foretakene, sier Roger Carlsson som er ansvarlig for Sverigehallen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.