IT

Norsk «EM-seier» i videomøter

DYRT OG BRA: En såkalt high-end-produktkombinasjon fra Cisco/Tanberg - Cisco TelePresence System 3200 og Tandbergs Telepresence T3.
DYRT OG BRA: En såkalt high-end-produktkombinasjon fra Cisco/Tanberg - Cisco TelePresence System 3200 og Tandbergs Telepresence T3. Bilde: Cisco/Flickr
Leif Hamnes
14. mai 2010 - 13:36

Telenor-eide Datametrix er best i Europa på levering av Ciscos løsninger for videokommunikasjon, ifølge produsenten selv.

Prisen som Video Partner of the Year i Europa ble utdelt under Cisco Partner Summit i San Francisco forrige uke.

— Vi er vant til å bygge store nett for våre kunder, nett som muliggjør mange ulike typer kommunikasjon og kan håndtere flere tjenester samtidig. Video blir en stadig viktigere del av dette, sier salgsdirektør Jostein Kirkerød i Datametrix.

Delfinaler

Cisco, som nylig fullførte oppkjøpet av Tandberg, er en av verdens ledende leverandører av teknologi og tjenester innen nettverk og kommunikasjon.

Selskapet har årlige kåringer av sine beste samarbeidspartnere både på nasjonalt og europeisk nivå.

Europeisk favoritt

Etter tidligere å ha blitt kåret til best i klassen på video både i Norge og Norden, vant Datametrix altså til slutt kåringen for hele Europa.

— Det dreier seg om alt fra tradisjonell videokommunikasjon til high-end videokonferanseløsninger for virtuelle møter gjennom Cisco Telepresence. Integrasjon av videoovervåkingssystemer samt kommunikasjonsløsninger gjennom digitale flatskjermer i det offentlige rom hører også innunder videosatsningen, sier Kirkerød.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.