IKT

Norsk e-læring for svensktopper

15. feb. 2001 - 15:25

Edvantage group skal samarbeide med Ericsson Management Institute (EMI)om det utradisjonelle studenttilbudet. De skal skape et nettverk hvor Ericsson-toppene samler sine erfaringer, får eksperthjelp, og har tilgang på utdannelse og kurs ved blant annet Harvard Business School, Insead University og Duke University. Dette skal gjøres ved hjelp av et nyutviklet e-læringsprogram fra Edvantage groups samarbeidspartner Pensare INC.

– Nye tider krever nye grep, og som et av verdens ledende teknologiselskap må Ericsson være blant de beste til å utikle sine ledere, uttaler Pär Anders Pehrson, Vice President Leadership og leder av EMI i en pressemelding fra Edvantage group. Han forteller at målet er å gi Ericsson-sjefene større mulighet til å utvikle seg på nye måter og å skape en arena for kunnskapsdeling.

Det norske selskapet Edvantage group er blant de fremste aktørene på denne type løsninger. De skriver at de merker økt etterspørsel av flere årsaker. Først og fremst tenker selskapene på de faglige fordelene dette gir. De kan få undervisning ved noen av verdens fremste universiteter uten store investeringer.

– Målet er at læring og erfaringsdeling skal bli en naturlig del av arbeidsdagen, sier Thomas Berglund, adm. direktør i Edvantage group.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.