ARKIVNYHETER

Norsecraft kjøper landmålingselskap

Adm dir Hans Ellingsen i Norsecraft AS (til venstre) og Petter Granaas eier i Geodesie Gruppen AS ved signering av kjøpskontrakten.
Adm dir Hans Ellingsen i Norsecraft AS (til venstre) og Petter Granaas eier i Geodesie Gruppen AS ved signering av kjøpskontrakten.
Jarle Skoglund
27. apr. 2010 - 14:23

- Geodesie-gruppen er et avansert selskap innen måleteknikk med oppdrag for entreprenører, arkitekter, eiendomsutviklere. Selskapet opererer både i Norge og Sverige. Selskapet ble etablert 1988 og har i dag 7 meget godt kvalifiserte medarbeidere, forteller adm. dir Hans Ellingsen i Norsecraft AS.

Selskapet utfører alle måleteknikker:

  • Landmåling
  • Tunneler
  • Bygg/anlegg
  • Broer
  • Vei

Kjøpet er et ledd i Norsecraft sin satsing på salg av Topcon maskinstyring og innebærer en styrking av kompetanse innenfor geodesi/landmåling/maskinstyring for begge selskapene.

I fremtiden vil Norsecraft fortsatt selge Topcon maskinstyring og ha det som et av sine viktigste satsingsområder. Geodesie Gruppen vil levere landmålingstjenester samt tjenester i forbindelse med maskinstyring; slik som brukerstøtte, dataoverføring, kontrollmålinger etc til alle typer kunder både i Norge og Sverige.

Geodesie Gruppen vil beholde sitt nåværende navn og være et heleid datterselskap av Norsecraft. Selskapet vil ledes av selskapets tidligere eier og daglig leder Petter Granaas og samlokaliseres med Norsecraft på Vøyenenga. Innflyttingsdato blir fredag 30. april.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.