IKT

Norman beskytter Targa og Peacock

Fra og med Juni 2001 sørger Actebis International Distribution GmbH og Datasikkerhetsselskapet Norman for sikrere forbruker PC-er i det europeiske markedet. Avtalen har en varighet på to år. Actebis planlegger å sende ut ca 1 million PC-er i løpet av 2001 fra sin fabrikk i Dresden i Tyskland.

Norman Virus Control 5.0 blir preinnstallert på alle Targa og Peacock PC-er for å sørge for beskyttelse mot datavirus og hackerangrep. Etter en online registrering på internett får brukeren tilgang til den siste oppdateringen av programvaren.

– Idag leveres en overveiende del av PC-er med Internett-tilgang. Norman sørger med sin sikkerhetspakke for en sikker surfing på Internett. Brukeren blir godt beskyttet mot datavirus og hackerangrep, uttaler markedsdirektør Bjørn A. Windfeldt hos Norman i en pressemelding.

Denne avtalen er den andre store bundlingavtalen vi gjør med store PC-produsenter, den første var med 1,5 millioner Fujitsu Siemens PC-er og nå denne med 1 million PC-er fra Actebis.

– Vi begynner nå å få inpass hos de store hardware leverandørene i Europa, foruten potensialet dette representerer i omsetning for Norman gir dette oss muligheten til å få ut budskapet om Norman Virus Control til meget viktige markeder i Europa. Vi opplever også stor aksept for produktene våre noe som skyldes bra resultater fra Virus Bulletin tester og blant annet den siste testen i Personal Computer World hvor vi ble testvinner, skryter Windfeldt i pressemeldingen.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.